Image is not available
Image is not available
Slider
Paal 28, ons gezellige strandpaviljoen op het schitterende eiland Texel.
Paal 28, ons gezellige strandpaviljoen op het schitterende eiland Texel.

 

 

Beste gasten van Paal28/Strandhuus

Allereerst onze hartelijke dank voor de lieve berichtjes die wij als bedrijf hebben mogen ontvangen na het nieuws aangaande de sluiting van de horeca. Het is eigenlijk een eer om een zo belangrijke schakel te mogen vormen in het verslaan van Het Corona virus dus daar gaan we natuurlijk onze uiterste best voor doen......Bij deze is ons afhaalloket  geopend van do t/m zo van 12:00  tot 20:00 uur. Kijk voor de mogelijkheden op onze website en facebook. U kunt uw bestelling doorgeven op  0222-316537 of 06-53763258. 
Graag tot ziens!
fb en inst.AFHALEN 2 nov. 2020

 

 

 

 

Paal28, ons gezellige strandpaviljoen op het schitterende eiland Texel. Op deze site neemt U een kijkje in ons restaurant, onze menukaart en onze agenda.

Alle jaargetijden het Texelse strandgevoel!

Heeft U na het bekijken van onze site de smaak te pakken gekregen, zoek ons dan eens op om de sfeer en de lekkernijen te proeven. U vindt ons in de noordkop van Texel, nabij De Cocksdorp.

U bent van harte welkom!!

Beide paviljoens zijn geopend vanaf 09.30 uur voor een heerlijk bakje koffie, de keuken is vanaf 11.00 uur geopend. U bent alle dagen van harte welkom.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

Volg ons via Facebook of Twitter