Slider
Specialiteiten
Specialiteiten

Onze vleesgerechten zijn allemaal vernoemd naar een deel uit het aangrenzend natuurgebied "De Slufter". Een greep uit onze vleesspecialiteiten:

"De Lange Dam"
Gemarineerde spareribs van de grill. Overgoten met een stroop à la Paal 28 en geserveerd met een eigengemaakte knoflooksaus. Al jaren een topper van Strandpaviljoen Paal 28 en... u mag er zo veel van eten als U wilt.

"De Acht Bunder"
Lamskoteletjes en -biefstukjes geserveerd met een eigengemaakte honing/thijmsaus. Waar eet U liever lamsvlees dan op Texel?

Saté, niet vernoemd naar een natuurgebied maar wel een absolute bestseller op Paal 28. 3 stokjes gebakken varkenshaassaté met eigengemaakte satésaus. Een aanrader...

Onze visgerechten zijn vernoemd naar schepen die in de wateren rond Texel zijn vergaan.

"Benbrack"
Deze gebakken schol serveren we met een heerlijke remouladesaus uit eigen keuken.menukaart

"Pomona"
Drie in boter gebakken tongetjes. Zo lekker dat U na de maaltijd controleert of U uw vingers er niet bij heeft opgegeten.

Verder voeren wij een uitgebreide wijnkaart met wijnen volledig afgestemd op onze menukaart.

Lunchen bij Paal 28
Paal 28 biedt tussen 12.00 uur en 17.00 uur een broodjes en salades kaart aan. De rijkelijk belegde broodjes met bijvoorbeeld warme beenham met geitenkaas en mosterddressing of de gerookte zalm met scrambled eggs kunt u bestellen en zelf bepalen of u kiest voor de waldcorn, ciabatta of italiaanse bol. Ook de grote diverse salades zijn heerlijk om "even tussendoor" te nuttigen.

Strandpaviljoen Paal 28,

alle jaargetijden het
Texels strandgevoel.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

Volg ons via Facebook of Twitter